Missäs vitussa se Paskakaupan paja oikein sijaitsee?

No Porvoo Cityssä. Teollisuustie 24. Melko lähellä Alkoa, kätevää!

Voit soittaa meille aukioloaikoina +358102993340
Ja sit jos ei saa yhteyttä, laita viestiä tuosta alta vaik tulemaan! Joskus me unohdetaan pistää se saatanan luuri nääs laturiin. Pahoittelut siitä.

Paskakaupan paja on avoinna

  • Arkisin klo 11-17
  • Lauantaisin 10-13

Tuu käymään!

Pyhäpäivät yms. vuonna 2023:

Uudenvuoden jälkeinen päivä 01.01 varmaan krapula, kukaan ei halua olla töissä, paja kiinni

Loppiainen 06.01 ollaan auki normaalisti 11-17

Pitkäperjantai 07.04 ollaan auki normaalisti 11-17

Toinen pääsiäispäivä 10.4 ollaan auki normaalisti 11-17

Vappu 1.5, varmaan krapula, kukaan ei halua olla töissä, paja kiinni

Helatorstai 18.5 ollaan auki normaalisti 11-17

Itsenäisyyspäivä 06.12 ollaan auki normaalisti 11-17

Jouluaatto 24.12 kukaan ei halua olla töissä, paja kiinni

Joulupäivä 25.12 kukaan ei halua olla töissä, paja kiinni

Tapaninpäivä 26.12 kukaan ei halua olla töissä, paja kiinni

Rakettipäivä 31.12 kukaan ei halua olla töissä, paja kiinni

Uudenvuodenpäivä 1.1.2024 varmaan krapula, ei ehkä pysty, paja kiinni

Asiaa? jätä viesti tästä!

Usein kysytyt kysymykset

Jos tilaan tänään, milloin se saapuu? Asun Suomessa.  Tilaukset lähtee meiltä 1-2 arkipäivän kuluessa ja perillä sulla ne on siitä about päivässä. Pitäis tulla aikas vitun nopsaan siis.

Mutta kun mä en asu Suomessa vaan tilasin paskaa ulkomaille? No sit menee 2-8 työpäivää, huomioithan että korona tms saattaa välillä sotkea toimitusaikoja. 

Tilasin väärän kokoisen paidan, saanko mä sen vaihdettua? Saat. Laita se tulemaan meille asiakaspalautuksena ja liitä siihen mukaan edes joku lappu, jollei lähetettä enää löydy, mistä selviää sun tiedot ja haluamasi koko. Palautus ja vaihto on maksuton.

En ehtinyt hakea lähetystäni ja se palautui, mitä tehdään? Ota meihin yhteyttä meilillä, veloitamme uudesta lähetyksestä Suomeen 5,90€. Mikäli olemme jo ehtineet hyvittämään koko tilauksen, sun tarvii tilata se ihan kokonaan uusiks.

Hain juuri lähetykseni, mylläsin sieltä pakkauspaperien keskeltä mukin kätösiini ja siinä on jumalauta kahva poikki. Saanko uuden tilalle? Saat. Näitä joskus, onneksi hyvin harvoin tapahtuu, mutta koska muki on keramiikkaa eikä rautaa, sen särkyminen voi vaan olla mahdollista vaikka kuin pakkais. Laita meille meilillä kuva rikkoutuneesta mukista ja viskaa se sit sen jälkeen roskikseen tai uusiokäytä ja askartele siitä jotain. Ei me haluta sitä takaisin. Sä saat uuden mukin tilalle ja kaikki on taas hyvin. 

Haluaisin tilata vain yhden ilmapallon, saanko sen kirjeenä postilaatikkoon? Pienet lähetykset lähtee XXS-paketteina. Kaikki tilaukset lähtee matkaan seurattavina lähetyksinä. Sä näät ja me nähdään missä ne liikkuu ja nehän liikkuu nopeammin ku postimerkillä varustettu etanaposti, nääs. Ja toisaalta, löytyiskö se ilmapallo hyllystä joltain sua lähellä olevalta Paskakaupan jälleenmyyjältä? Kurkkaa!

Minulla on yritys ja haluaisin noita paskoja tuotteita jälleenmyyntiin, kuis se onnistuu? Laita infoa tulemaan täältä.

Haluaisin tilata kaverille lahjaksi paskaa, voiko sen lähettää suoraan hänelle? Voi! Kassalla klikkailet ensin omat tietosi ja sitten valkkaat Toimitus toiseen osoitteeseen. Sinne kaverin tiedot. Muista laittaa ny ainakin hänen puhelinnumero, että saapumisilmoitus tulis tekstarilla hänelle eikä sulle.

Voitteko paketoida paskan puolestani? Joo, kyl me voidaan, jos me keritään. Jätä siitä kassalla Lisätietoja-osioon pyyntö, katotaan jos onnistuis. Varsinkin sesonkeina (joulu, äitienpäivät, isänpäivät, yms) meillä ei valitettavasti ole aikaa moista tehdä.

Tilasin, mutta en koskaan saanut tilausvahvistusta, mitä vittua? Kurkkaa roskapostis, ihan vaan varmuuden vuoks. Jos ei löydy sieltä, ni soita meille ni tarkistetaan, et sun meiliosoite on varmasti oikein.

Ai te painatte kaikki mukit siellä, voinko mä tehdä ite valmiiksi sen painatuksen jonka haluan mukiin? Joo voit. Tee siitä pdf-tiedosto, painoala on 8*20cm ja liitä se suoraan siihen tilaukseen.

Haluaisin oman painatuksen paitaan, onnistuuko? Valitettavasti me ei keritä yksittäisiä tekstiilipainatuksia tekemään. Kysy vaikka sua lähimmästä painotalosta.

Ok, entä jos mä haluan painattaa julisteen, onnistuuko se teillä? Ei, kysy sua lähimmästä painotalosta.

No entä onnistuuko ees yks postikortti omalla painatuksella? Vastaus on siihenki ei, ku ei meil oo semmosia härveleitä vaan kaikki Paskakaupan julisteet ja postikortit painaa paikallinen yritys.

Yritin soittaa teille, mutta kuuluu vain vastauksena, että valitsemaani numerooni ei saa yhteyttä, miksi? Joo, se on hyvä kysymys, meillä aina silloin tällöin unohtuu laittaa luurit laturiin ja ne makaa jossain mykkänä. Ei ymmärretä itsekään, miksi se välillä on niin vaikeeta. Mut kyl me se jossain vaihees päivää aina huomataan.

Toimitatteko ulkomaille? Joo. Lähetykset lähtee meiltä seuraaviin maihin Postin toimituksella: Alankomaat, Belgia, Bulgaria, Espanja (pl. Kanarian saaret), Itävalta,
Kroatia, Luxemburg, Portugali, Puola, Ruotsi, Saksa, Slovakia, Slovenia, Tanska, Tšekki ja Unkari. Toimitusaika on n. 2-8 työpäivää, plusmiinus vaikka jonkun koronan tuomat yllätykset. Lue ulkomaille toimitettavista tilausehdoista täältä!

 

Paskakauppa

Paskakauppa on Arkista paskaa Oyn aputoiminimi. Sen tuotteilla on jopa Paskakauppa-tavaramerkki. No jopas, onpas hianoa!

  • Meidät tavoittaa sähköpostilla myynti(at)vittumitapaskaa.fi
  • soittamalla puh. +358 10 299 3340
  • käymällä paikan päällä Teollisuustie 24, 06150 Porvoo

Paskakaupan asiakaspalvelu palvelee luurin päässä aukioloajan puitteissa, meiliä voit laittaa milloin vaan.

Y-tunnus 2960580-4, kotipaikka Porvoo.

Maksaminen

Käytössämme on Paytrail sekä Klarna erämaksu- ja laskupalvelu. Kun maksat verkkokaupassa, jossa on käytössä Paytrail-maksupalvelu, onnistuu maksaminen pankkien verkkomaksupainikkeilla, debit- ja credit-korteilla sekä lasku- ja osamaksupalveluilla. Pankin tiliotteella ja luottokorttilaskulla maksun saajana näkyy palvelumme kautta maksettujen maksujen kohdalla Paytrail Oyj. Kaikki Klarnalla tekemäsi ostokset löydät tästä täältä (jos vaikka hukkasit laskun tms!)

 

Toimitusmaksut

Voit valkata joko Matkahuollon tai Postin noutopisteet, noudettavan lähetyksen hinta on 5,90€ tai kotiin jaettuna 12,90€.

Kotijakelu-lähetykset jaetaan perille kuluttajille koko maassa arkipäivisin. Vastaanottajalle ilmoitetaan saapuvasta lähetyksestä kuljetusyhtiön toimesta ja jakoaika sovitaan vastaanottajan kanssa.

Jos tilauksesi sisältää suoraan postilaatikkoon mahtuvia tuotteita, se lähetetään Postin XXS-pakettina 4,90€. 

Yli 50€ tilauksille ilmainen toimitus.

Nouto
Voit valita toimitustavaksi noudon ja noutaa tilauksesi Paskakaupan pajalta Porvoosta osoitteesta Teollisuustie 24. Paja auki MA-PE 11-17, LA 10-13, SU 12-16

 

Tilausten toimittaminen

Toimitusaika Suomeen on 2-5 työpäivää tilauksesta. Tilauksia käsitellään joka arkipäivä, mutta välillä syntyy ruuhkaa. Käytännössä viikon sisään sun tilaus pitäis olla perillä! 

Saat saapuvasta paketista tiedon sähköpostiisi ja paketti saapuu valitsemaasi Matkahuollon/Postin pakettipisteeseen.
Valitse kassalla sulle parhain ja lähin vaihtoehto.

Jos valitsit noudon Paskakaupan pajalta Porvoosta, odota Tilaus on valmis-meiliä ja tule noutamaan aukioloaikojen puitteissa! Ma-pe 11-17 ja lauantaisin 10-13.

Toimitusaika ulkomaille on 2-8 työpäivää. Plusmiinus vaikka koronan aiheuttamat yllätykset ja haasteet…

Muistathan sit tarkistaa, että puhelinnumerosi on varmasti oikein saapumisilmoitusta varten!
Valmiiksi kuitatusta tilauksesta lähtee vahvistus sun meiliin, josta löydät lähetyksesi seurantanumeron.

 

Toimitus toiseen osoitteeseen?

Mielessä piristää jonkun paskaa päivää paskalla lahjalla? Anna kassalla ensin omat tietosi ja sitten ruksit “Toimitus eri osoitteeseen?”-kohdan. Anna sinne kaverisi osoite, muista pistää kans hänen puhelinnumero siihen. Jos haluat, että koko paska pakataan hianoon lahjapakettiin, niin jätä Lisätietoja-kenttään pyyntö siitä. 

 

Tilauksen peruminen ja/tai palautus

Asiakkaalla on 14 päivän palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain myyntikelpoisia tuotteita.

Tilasitko Matkahuollolla? Voit tehdä ilmaisen asiakaspalautuksen mille tahansa Matkahuollon toimipisteelle. Ilmoita palautustunnus 9534057 ja osoite Paskakauppa, Teollisuustie 24, 06150 Porvoo

Vai tilasiksä Postilla? Voit tehdä ilmaisen asiakaspalautuksen mille tahansa Postin toimipisteelle. Ilmoita palautustunnus 670212 ja osoite Paskakauppa, Teollisuustie 24, 06150 Porvoo tai jos et halua jonottaa tiskillä, mee tänne, klikkaa Palauta alkuperäisellä lähetyskoodilla ja seuraa ohjeita.

Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan asiakkaan tilille 8-14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Huomioithan, että vaikka me klikkaillaan se palautetuksi heti ku se meille saapuu, niin maksunvälittäjällä sen käsittelyssä menee vähä enempi aikaa.

Lue ulkomaille toimitettujen tilausten palautuksista täältä 

Halusiksä vaihtaa vaikka paidan koon? Laita lähetys asiakaspalautuksena tulemaan ja kirjoita siihen lähetteeseen, minkä koon haluat tilalle. Palautus ja uuden, oikean koon lähetys sulle on maksuton.

Mittatilauksena (esim. asiakkaan oma printti tuotteeseen) tehdyillä tuotteilla ei palautusoikeutta ole.

Noutamatta jätetystä paketista perimme palautuskuluja 14,00€.

Tilauksiin liittyvät tiedustelut ensisijaisesti meilillä [email protected] 

 

Ostoskori0
Tyhjää täynnä